Mad, vin og en seng

Mad & Vin - og en seng:-)

 

 

Boutiqe Hotel Melsheimer


Reil


Super hotel med topservice, ditto restaurant og et venligt personale. Dejlig terrasse med udsigt direkte til floden.Ferienhaus Weirich


Bernkastel-Andel


Bo hos vinbonden: Dejlige ferieboliger centralt beliggende tæt på Bernkastel centrum. Særdeles rimelige priser. Rent og pænt.


Feriehuset "Riesling"


Feriehuset "Mosella"


Ps.: Pragtfulde vine:-)
Echternacher Hof


Kinheim


Dejligt Bed & Breakfast samt kunst & kulturcaféen Bonaparte


En af de danske vinimportører - Propperiet - har en spændende blog. Læs bl.a. om Turen går til Mosel


Også Atomwine har en flot portefølje af vine fra Mosel


Og Vinova forhandler vine fra Weingut Rinke

Mosel og Rhinen kan nemt nås i bil på en dag. Fra grænsen er der cirka 700 kilometer til Rüdesheim. Fordelen ved at køre i egen bil er blandt andet, at man kan proviantere med de mange gode vine. Vælger man at flyve, vil lufthavnene i Frankfurt og Köln være oplagte. Her kan man så leje bil. Endelig er der mange, som foretrækker en busrejse med et fastlagt program, overnatninger og så videre. Der findes mange busoperatører, som tilbyder all-inclusive-rejser.


Generelt er perioden fra midten af april til slutningen af oktober at foretrække. Især forår og efterår er skønne - med pil opad til efteråret, som er smukkest og byder på mest stabilt vejr og masser af vinfester i forbindelse med høsten. Sommer er højsæson med højere priser og flest turister.


Prisniveauet omkring Mosel og Rhinen er nogenlunde som i det øvrige Tyskland. Et turistklassehotel med god standard fås nemt for cirka 700 kroner. En treretters menu på restaurant koster cirka 250 kroner, og vin og øl koster noget mindre end herhjemme. I Moselområdet er Bitburg den lokale øl.


På andre områder er Tyskland også billigere end Danmark - det gælder alt fra parkeringsafgifter over museumsentré til offentlig transport.


Få mere at vide på www.germany.travel/dk


Også FDM Travel har gode tips til en tur:-)

Kontakt vedr. dette website:info@mosel-vin-konsulat.dk      Rotweiss.dk

Wenn wir Fotos verwendet haben, die urheberrechtlich geschützt sind, werden diese umgehend entfernt. Bitte senden Sie eine E-Mail an info@mosel-vin-konsulat.dk